No tenim recepció, ni secretaria amb auriculars, ni centraleta, ni despatxos individuals. Tenim timbre, portera, ascensor i un sofà, com a casa. Per que és un lloc de treball i, també, un lloc de reunió, de diàleg i de col·laboració. Un lloc on esperem et sentis còmode, perquè està pensat per això. Quan vinguis a visitar-nos, no trigaràs en aparcar, gaudiràs de la vista a la Seu Vella, i podrem dialogar sense interrupcions i amb total comoditat.


No es gran, per que no necessitem més. Sempre que sigui possible, serem nosaltres qui vindrem a casa teva. No necessitem espai per guardar les escriptures o les factures, aquestes no sortiran de la teva oficina, perquè les tinguis sempre a mà quan les necessitis.


No guardem la documentació en paper, escanegem la relativa a la situació fiscal i comptable de l’empresa o de l’entitat i la presentem en un portal web on pots accedir sempre que vulguis. Aquest portal web és una eina de treball que ens permet agilitzar la dinàmica de l’organització i estalviar temps i diners.


No hi trobaràs un professional per cada disciplina, perquè no hi cabríem tots. Anys en el sector i el contacte amb els professionals de diferents despatxos, ens permeten disposar d’una amplia xarxa de col·laboradors. Especialistes, advocats laboralistes, penalistes, i mercantilistes, auditors i gestors, amb qui no compartim despatx, compartim la voluntat de resoldre el teu problema.


Nosaltres treballem amb tu, a casa teva, ordenem, classifiquem i analitzem la informació  comptable i fiscal perquè la tinguis disponible el més aviat possible. Aquesta informació ha de ser una eina d’anàlisi que t’ofereixi temps per poder decidir i actuar encertadament.

 

Porta&Co

Un espai destinat a la gestió fiscal i comptable de qualsevol activitat econòmica.